top of page
X-Ray Results
Close-up mid section of a doctor explaining the spine to patient in medical office.jpg
Pain.jpg
Physical therapy on leg
Chiropractor at Work
Physical Therapy
Physiotherapy
Osteopath at Work

HELSINGIN - VANTAAN - PORVOON

OSTEOPATIA KLINIKKA

Tunnistin kauan sitten asiakaskeskeisen-/lähtöisen osteopaattisen lääketieteen kokemuksen tärkeyden, joka on inspiroinut minua luomaan vahvoja ja pitkäkestoisia luottamuksellisia siteitä potilaihini/asiakkaisiini.

Ensisijaisesti palvelen Uusimaan alueen ihmisiä, eritoten Helsinki - Vantaa- Porvoon seuduilla, mutta heitä tulee vastaanotolle koko Etelä-Suomen alueelta, koska hoitojen hyvä vaikuttavuus on löytänyt tarvitsijoita.

I recognize the importance of a client-centered medical experience, which inspires me to create strong and long-lasting bonds with each of my patients. It’s a privilege to serve the community of Uusimaa, mostly of Vantaa - Helsinki - Porvoo by providing quality medical attention through sound medical advice and responsible osteopathic analysis/diagnoses and procedures.

Samassa veneessä ollaan ja haasteellisena aikana talkoissa mukana 

UUTTA ! PÄÄSIÄISENÄ EDULLINEN PÄIVYSTYS

JA MAKSUTON VIDEO-ETÄVASTAANOTTO

Hei. EtäOsteopatiassa alkukartoitetaan tilanteesi ja vaivasi rauhassa, huolella & rennosti keskustellen.  

Etsitään optimiapua, ratkaistaan luovasti haasteita - kaikki hyvässä yhteisymmärryksessä.  

Hoitovaikutus alkaa jo konsultoinnin aikana mukavasti.  Koet todennäköisesti jo pian helpottuneisuutta ja pääset  paremmalle mielelle, koska tulet kokonaisvaltaisesti kuulluksi, nähdyksi ja huomioiduksi sekä ymmärretyksi.

Löydetään toimivin neuvoin, ohjein ja kehon & mielenkin harjottein sekä hyvällä yhteistyöllä se sopivin ja tuloksekkain tie kohti terveytttä. Mieluummin hakeudu (etä-)vastaanotolle ennemmin kuin myöhemmin,

koska pitkittyessä monet vaivat mutkistuvat ja pahenevat, jopa kroonisiksi ja tuskaa tuottaviksi kärsimyksiksi.

 

Tämä EtäOsteopatia sopii hyvin lähes kaikille kehon ja mielen vaivoissa, esim. jos sattuu, kipuilee, särkee, ahdistaa, masentaa, jännittää, kiristää, jäykistää, pelottaa, on levoton, väsynyt, univelkainen ja/tai jos on kiire, karanteenissa, kaukana, ei autoa, erityksissä, rahat vähissä, jos ei voi tai ei saa tai ei uskalla vielä tässä vaiheessa tulla fyysiselle vastaanotolle jne.

On siis lukuisia syitä ottaa yhteyttä ja varata etävastaanotto - meille molemmile sopivana aikana:

 

Ansaitset paremman olon, joten tee hyvä teko näinä hyvin haastavina koronakriisin aikoina eli soita 0500 888080 tai lähetä tekstiviesti tai sähköposti osteopatiaklinikka@gmail.com, jotta voimme sopia molemmille sopivan ajan - jo ensimmäinen EtäOsteopatiakonsultaatio/-hoito voi tuoda ratkaisevan käännekohdan haastavassa tilanteessasi parempaan päin, joten käytä se mahdollisuus oman ja lähimmäistesi edun vuoksi.

 

Kuntoutuminen alkaa usein siitä tärkeästä asennemuutoksesta, jotta alkaa etsiä rohkeasti ja optimistisesti toisenlaista, uutta ratkaisua, jos mikään aiempi ei ole kunnolla riittänyt.

 

Kehon ja mielen luonnollinen pyrkimys on yritttää päästä eheytymään ja tasapainoon;

sitä elpymisprosessia voidaan tukea ja auttaa monin tavoin. 

 

Olen auttamassa Sinua toipumisen matkalla parhaani mukaan, antoisan pitkällä kokemuksella
(yli 30 v.) ja suurella sydämellä. Lämpimästi Tervetuloa tv. Ari Karvinen DO MICO Kh. Lvm-sk.

 

Luottamuksella palveluksessanne Ari Karvinen DO, MICO, KH. Tehokasta Toimivaa Turvallista Terveysapua / Personalized Care ************************************************************************************** TÄSSÄ ALLA VOITTE KIRJAUTUA SÄHKÖPOSTILISTALLE, JOLLOIN VOITTE SAADA HARVAKSELTAAN TARJOUKSIA JA/TAI TIEDOTUKSIA YM. MIELENKIINTOISIA TIETOJA !

bottom of page