top of page

ASIAA MINUSTA / ABOUT ME

Korkeatasoiset huippuluokan ammattipalvelut / High Quality Professional Services

Oman selkäni vahingoittui ja toinen jalka meni osin voimattomaksi ja kipeytyi todella pahasti ensimmäisen kerran jo armeijassa ollessa, RAUKin taisteluharjoituksissa 19 vuoden ikäisenä, tehden minut toimintakyvyttömäksi ja jouduinkin ambulanssilla ensin aluesairaalaan ja sieltä Tilkan sairaalaan leikkausuhan alle.


Silloisilla kuvantamislaitteilla eli varjoainerötgenkuvauksilla oli löydöksenä paha välilevynpullistuma, joka olisi leikattu, mutta en suostunut vaan halusit yrittää sen "selättämistä" omilla konsteilla ja onnistuinkin hyvin siinä - se kokemus on kantanut hedelmää näihin päiviin asti.


Sen jälkeen discus prolapsi ja iskiasoireet uusiutuivat ajan saatossa vielä kolme eri kertaa sekä samassa ja myös eri välilevyissä, haastavien ja rankkojen urheilusuoritusten

yhteydessä.


Vasta osteopatian keinoilla pääsin erinomaisen hyvin eroon iskiaksista, muutenkin hyvään kuntoon, myös tasapainoon selän yn. kehon osien symmetrian ja ryhdin sekä liikkuvuuksien kanssa.


Näiden voimallisten, omakohtaisten rankkojen ja tuskaisten ajanjaksojen ja pitkällisten sairauskokemusten siivittäminä ihmisten auttamisesta tuli tavoitteeni ja intohimoni, joka johti minut kohtalonomaisesti aikoinaan osteopaatin uralleni.


Myöhemmin olen ollut kiitollinen em. historian menneistä murheista ja haasteista - niillekin koville kivuille/säryille löytyi merkitys ja tarkoitus, joka on ollut suureksi avuksi/hyödyksi ja iloksi myös kanssakulkijoille, lähimmäisilleni ja lukuisille potitailleni/asiakkailleni.


Pitkän urapolkuni alun sekä myöhemmät opettavaiset taustat ja pitkä kokemus ovat innoittaneet ja sallineet minun kehittyä sekä intohimoisesti etsiä ratkaisuja potilaiden haasteisiin sekä moninaisiin kehon/selän/niskan/pään ja raajojen ongelmiin, joihin olen voinut tarjota hyvin toimivaa ja korkeatasoista terveys-, kuntoutus- ja hoitopalveluita tehokkaine manuaalisine käsittelyineen.


Osteopaatin rekisteröityyn ja suojattuun nimikkeeseen valmistuin ja sain diplomin silloisesta ensimmäisestä Suomessa järjestetystä koulutuksesta v.1991, joka oli silloin tyylisuunnaltaan ortopedista osteopatiaa.


Osa meistä jatkoi vielä jatkokoulutuksena seuraavien neljän vuoden ajan klassisen osteopatian koulutuksissa, joten meitä valmistui v. 1996 kourallinen tuplaosteopaatiksi, kuten minäkin. Saimme täten toisen diplomin asemoiduksi seinälle vakuuttamaan kiinnostuksesta ja laajasta osaamisen tasosta, joka on ollut niiden kaikkien iloksi ja hyödyksi, jotka ovat hyvän avun saaneet kauttamme.


Kiitos lämmin kuuluu loistavan hyville opettajillemme sekä erinomaisen mukaville opiskelukavereille.


Niistä opiskeluajoista on paljon mukavia muistoja Suomessa ja osalla meistä eli myös Englannissa Maidstonessa ja Lontoon yliopistossa opiskelleilla, on paljon hyviä muistoja sieltäkin meillä silloisilla opiskelukavereilla ja nykyisillä kollegoilla.


Osa heistäkin on jo poisnukkunut - rauha heidän jaloille sieluilleen.


Kaihomielellä on todettava niistä muistorikkaista historian tapahtumista, että "oi niitä aikoja." Paljon upeita ja ikimuistoisia hetkiä ja ajanjaksoja on vietetty osteopatian parissa, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

A passion for helping others led me down the path of Osteopathic Medicine into a career that allows me to provide my patients with high quality healthcare.


As a professional Osteopath DO since 1991, I bring a holistic approach to medicine in order to find comfortable and effective solutions for everyone who need help of osteopathy.

bottom of page