top of page
Osteopath at Work

*** TARJOLLA OLEVAT OSTEOPAATTISET HOIDOT *** OSTEOPATHIC TREATMENTS SERVICES PROVIDED

* Terveytesi on hyvissä ja osaavissa käsissä * * Your Health is in Good Hands - Let`s make it Better *

Vuosien fysioterapeuttisten kuntoutushoitojen ja hierontatöiden sekä osteopaattisen lääketieteen ja käsittelyjen kokemuksen pohjalta ymmärsin ja näin käytännön tuloksissa yhä paremmin, että kuinka tuli työskennellä potilaiden/asiakkaiden kanssa, taatakseni heidän saavan parhaan mahdollisen hoidon ja avun.

Henkinen ja persoonallinen innostukseni/edistykseni sekä tavoitteellisuuteni tarkoittaa, että olen täysin sitoutunut parhaan kykyni mukaan edistämään ja saamaan aikaan ja terveyttä sekä hyvinvointia potilailleni/asaikkailleni.

Voit lukea sivustossa alampana tarjoamistani osteopaattisista hoitopalveluista lisää ja olla yhteydessä kysymysten tiimoilta.

After years of medical training and experience, I understand how to work with my patients to ensure they receive the best care possible. My thoughtful and personalized approach means I’m fully committed to the health and well-being of all my patients. Read below to find out about services I provide. With a Osteopath DO like me and you’re in great hands.

Chiropractor

* SELKÄKIPUJEN/-ONGELMIEN HOIDOT * / BACK PAIN TREATMENT - AC./KRON.

MISSIO: 5 x T = Tavoitteena Terveytesi Tahtosi Tyytyväisyytesi Tukeminen / Sinusta huolehditaan luottamuksellisesti, huippulaadukkaasti, pitkällä kokemuksella, pieteetillä / antaumuksella, innostuksella ja sitoutuneesti. / Taking Care of You with the Best Level which is Possible. *

Osteopaattisen ja samalla holistisen (kokonaisvaltaisen) lääketieteellisen näkemyksen mukaan tarkastelen jokaista potilasta /asiakasta mieluummin kokonaisuutena kuin vain yksittäisen hoidettavan oireen tilanteena ja haasteena.

Tämä on vain yksi monista menetelmistä ja prosesseista, joita ilmennän ja sovellan, kun tulet minkä tahansa diagnoosin kanssa vastaanotolleni.

Sinun terveytesi ansaitsee erityisen ja huolellisen huomion sekä huipputasoisen hoidon, jonka haluan tarjota Sinulle pitkän kokemuksen suomalla syvällä ja hyvällä osaamisella.

Ole hyvä ja ota rohkeasti yhteyttä asap ! Hyvä on tiedostaa, että yleensä vaivat pitkittyessäään mutkistuvat, jonka vuoksi kannattaa hakea apua mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Through a holistic approach to medicine, I try viewing each patient as a whole rather than a single symptom to be treated. This is just one of many procedures I perform when coming up with any diagnosis. Your health deserves proper care and attention and I’m able to provide. Please contact me today to schedule an appointment.

Massage

NISKAKIPUJEN/-ONGELMIEN HOIDOT AC./CHRONIC NECK PAIN TREATMENT

Ansaitset huippulaadukasta ja vaikuttavaa hoitoa The Care You Deserve have to Work and Help

Vuosikymmeniä potilaat / asiakkaat ovat tulleet luokseni, koska olen - nöyrän kiitollisena luottamuksesta - voinut auttaa heitä erinomaisesti ja mitä haastavimmissa vaivoissa sekä äärimmäisenkin hankalissa tilanteissa.

Suuri ilo - hyvän avun löytymisestä - on ollut molemminpuolista ja hyvin kannustavaa sekä palkitsevaa, kaikille asianosaisille.

Lukuisat potilaat ovat tullessaan kärsineet kovasti tuskistaan ja vaivoistaan, mutta silti ovat päässeet niistä eroon ja uuden elämän alkuun.

Hyvin monet ovat saaneet jatkaa elämäänsä ilman heille tarjotttua leikkausta ja vahvoja lääkityksiä. Näitä helpotuksia haluan parhaan kykyni mukaan tarjota Teille / Sinullekin.

For decades, patients have depended on me to provide this valuable service. I offer this and other specialized options to anyone in need of a Osteopath DO they can trust. I have the Helsingin - Vantaan - Porvoon Osteopatia Klinikka and I’m dedicated to building long-lasting relationships based on trust and medical integrity with every single patient.

Pressure point massage 2

* SELKÄ - NISKA - PÄÄ - JALAT - KÄDET / BACK - NECK - HEAD - LEGS - HANDS *

Osteopatia.Com - Koko perheelle Taattu Selkä- ja KehoApu On ! Autan vaikuttavan tehollisesti tavoitteissasi tervehtyä, notkistua, suoristua, ryhdistyä ja rentoutua jne. Helping You Get Healthy

Osteopatian yhtenä harvoista pioneereistä koko Suomessa, tarjoan oleville ja tuleville potilailleni/asiakkailleni pitkän kokemuksen ja laajojen koulutusten suomalla vahvuudella turvallisesti ja laajasti toimivan, tehokkaasti vaikuttavan kattauksen erilaisia toimivia hoitotekniikoita ja menetelmiä, joiden auttavuus on ollut parasta mahdollista luokkaa. KÄRSITPÄ MISTÄ TAHANSA KEHON JA MIELEN VAIVOISTA, NIIN NÄISTÄ HOIDOISTANI VOI HYVIN TODENNÄKÖISESTI LÖYTYÄ HELPOTUSTA JA JOPA ODOTTAMATTOMAN HYVÄÄ APUA TILANTEESEESI

OMAN ETUSI VUOKSI KANNATTAA TEHDÄ JO TÄNÄÄN VELOITUKSETON KYSELY / KONSULTOINTI AVUN SAANNIN MAHDOLLISUUDESTA JA TODENNÄKÖISYYDESTÄ !!! SEN VOI TEHDÄ KÄTEVIMMIN SOITTAEN GSM 0500-888080 TAI PUHEVIESTILLÄ TAI TEKSTIVIESTILLÄ/SÄHKÖPOSTITSE !!! NOPEUS ON VALTTIA !!!
Osteopatia.Com - Koko perheelle taattu Selkä- ja KehoApu On !

Through this and other services, I’ve cared for numerous patients throughout my career as a Osteopath DO. To me, nothing matters more than your health and comfort, which is why I’ve put in so much time and effort into advancing my medical practice and techniques. Please get in touch to schedule an initial consultation.

Lämpimästi tervetuloa, parhain terveisin ja luottamuksella palveluksessanne

Koulutettu Osteopaatti

Ari Karvinen DO, MICO, KH., LVM-SK.

KLASSISEN OSTEOPATIAN DIPLOMI v. 1996

ORTOPEDISEN OSTEOPATIAN DIPLOMI v. 1991

Kuntohoitaja v. 1986
Lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja v. 1983

bottom of page